Четвърто място за 16-годишните хандбалистки на ХК”Панагюрище” в България

От 24 до 27 май в гр.Хасково  се проведе Държавния финал за 16 год. девойки. Хандбален клуб „Панагюрище” участва с подмладен отбор и задачата бе влизане във ТОП 6.

В предварителната група жребият отреди група с Хасково, Мартен-Русе и Етър -В.Търново. Първата среща бе драматична битка при 16:12 на полувремето за Мартен , панагюрските девойки успяха да извоюват победа с един гол 31:30. Втората среща нашите момичета загубиха от Хасково с 27:21. В третата  среща с Етър, панагюрки се мобилизираха и успяха да победят болярките с 24:20. Така с две победи и една загуба Панагюрище се класира на второ място в групата и влезе в битка за разпределяне на медалите. Тази битка се оказа непосилна за нашите млади надежди, които загубиха полуфинала с Бъки с 31:11. В мача за бронзовите медали, панагюрските  хандбалистки се опитаха да се противопоставят на Сливница, но кадровият проблем в отбора оказа своето влияни,е и Панагюрище загуби с 32:28.
Състав на ХК”Панагюрище”: Катрин Чочева, Стефани Навущанова, Диана Раленекова, Паола Червенкова, Йоана Робова, Донка Бояджиева, Стилиана Кирилова, Валентина Брандийска, Божидара Карагьозова, Дарина Кирилова, Аделина Футекова, Цветелина Пашова.


КАТРИН ЧОЧЕВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ИДЕАЛНАТА СЕДМИЦА НА ТУРНИРА.

ТРЕНЬОРИТЕ И СЪСТЕЗАТЕЛКИТЕ ИЗКАЗВАТ БЛАГОДАРНОСТ НА ФИРМА „ОПТОФОРМ НОВ“,  С УПРАВИТЕЛ  Г-Н РАДКО ЛАЗАРОВ  ЗА ОКАЗАНАТА ФИНАНСОВА ПОМОЩ, С КОЯТО ОТБОРЪТ ПРЕБИВАВА ЧЕТИРИ ДНИ В ХАСКОВО !

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ФИНАЛ:
1. Бъки -Габрово
2.Хасково
3.Никиспорт- Сливница
4.ПАНАГЮРИЩЕ
5.Нове – Свищов
6.Мартен -Русе
7.Етър -В.Търново
8.В.Левски -Н.Пазар
9.Опака

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn