Шампионска титла за КЛА „Оборище“-Панагюрище от Националния шампионат във Велико Търново за мъже и жени и 16-годишни момчета и момичета

В събота и неделя в гр.Велико Търново се проведе Националният шампионат за 16 г.и мъже и жени. В шампионата за 16 г.момичета и момчета се включиха почти всичките 120 клуба от цялата страна в отделните лекоатлетически дисциплини. Въпреки непрекъснатия дъжд и неблагоприятното време, атлетите от КЛА“Оборище“-Панагюрище се представиха отлично.

Шампионска титла и златен медал завоюва Делчо Арбалиев в скока на височина, който регистрира и личен резултат от 175 см, следван от скачачите на Червен бряг и Велико Търново.

Отлично се представиха и Марин Раленеков, който също регистрира личен резултат на 400 и 800м и макар и по-малък завърши достойно 3 в серията на 800 м , както и Христо Арбалиев в същите дисциплини. Нелина Иванова успя и в двете дисциплини- тласкане гюлле и хвърляне копие да влезне в призовите осмици и да прави допълнителни опити. Престижно бягаха и Станислава Проданова и Маги Домусчиева на 1500 и 800м, където също регистрираха лични резултати.

Управителният съвет при клуба изказва най-сърдечна благодарност към Емануил и Стефка Раленекови, и Пламен Славеев за финансовата и морална подкрепа и превоза на отбора.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn