Шампионска титла след безапелационни победи за мъжете на СКТМ „Асарел-Медет“

Мъжкият отбор по тенис на маса на СКТМ „Асарел-Медет“  грабна титлата в „Б“ републиканската група за Южна България. Макар да бе най-младият отбор и да влезе с притеснения относно своето оставане, асарелският тим показа изключително добри резултати и не допусна нито една загуба по пътя си към първото място. На последния турнир, проведен на 23 март в Панагюрище, победителите добавиха нови три победи с 4:1 срещу „Марек 76“ – Дупница, „Розова долина“ – Казанлък и СКТ „Панагюрище“.
Асен Попниколов, Стоян Зайков и Илия Воденичаров са „златните“ момчета, които се качиха на почетната стълбичка в зала „Арена Асарел“. С общ актив от 14 победи и нито една загуба панагюрските момчета влизат директно в горната група, където ще мерят сили с още по-елитни тенисисти. Капитанът Асен Попниколов даде страхотен пример на по-младите в отбора, като не допусна нито една загуба от общо над 20 изиграни мача за целия сезон. Освен Зайков и Воденичаров на отбора тази година помагаха и резервите Стефан Гагов и Даниел Христов.
Шампионите на турнира получиха своите медали от Иван Александров –член на Управителния съвет на Българската федерация по тенис на маса и мениджър на клуба, който не скри своята гордост от играта на момчета и им пожела попътен вятър в професионалния тенис догодина.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn