Шатри, барбекю и наливна бира за Световното по фойерверки в Панагюрище

Община Панагюрище за седма поредна година ще бъде домакин на Световно първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2019, което ще се проведе в продължение на три дни – 17, 18 и 19 май.

Отборите, които ще участват, са победителят от 2018 година НорвегияЛатвия и Крим. Община Панагюрище организира и богата концертна програма за всяка една от вечерите. На сцената ще се изявят едни от най-популярните български изпълнители – Мария Илиева, група СКАНДАУ, Тита, Pavell & Venci Venc’, рок група „SEVI“, група „ЛУНАПАРК“, рок група SLIPPERS, Йоанна Димитрова.

Водещи на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘2019 ще бъдат Лазар Вълчев – телевизионен водещ в The Voice, финалист в първото издание на българското телевизионно музикално шоу Music Idol, носител на наградата „Изпълнител на годината „Хит -1” и Александър Иванов – организатор и водещ на „Плюс фестивал“ в Пазарджик и „Балкански младежки фестивал“ в Сандански.

Тази година на площад „20 април” ще бъдат позиционирани няколко шатри, а едната от тях ще осигури над 100 седящи места. За консумация ще се предлагат барбекю, безалкохолни напитки и наливна бира.

Организатор и финансираща събитието е Община Панагюрище, съорганизатор – „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор на Световния шампионат по фойерверки е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД, комплекс „Старосел“.

Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.

Партньори на събитието са и „Глобал РТС“ ООД, EkoToi, „ТРАКИЙСКИ ХОТЕЛИЕРИ” – СПА комплекс „Каменград”, Хотел и Ресторант „Виктория“,  „Н. Лазаров“ ЕООД.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn