Шесто място за 14-годишните хандбалистки на Държавния финал

Отборът на 14-годишните хандбалистки на ХК „Панагюрище“ завърши на шесто място на Държавния финал, който се проведе в Кубрат  през уикенда. Силвана Димитрова намери място  в „ЗВЕЗДНИЯ ОТБОР“ и най-добър играч на мача с „Етър“. Валерия Златанова стана най-добър играч на мача със Свищов.
Панагюрки играха в състав: Антония Раленекова-капитан, Станислава Чопаринова, Пламена Цуцекова, Михаела Стойковска, Натали Игнатова, Николета Дюлгярова, Ивелина Шопова, Алесиа Узунова, Анна Жиликова.

Същевременно от Хандбален клуб „Панагюрище“ съобщиха, че още три панагюрки ще участват на европейско първнество – Тотка Дойкинова, Стефка Цветанкова и Елена Чолакова, като те са включени в националния отбор жени по плажен хандбал за първенството на Стария континет, което ще се проведе във Варна от 13 до 18 юли. И трите състезателки са от панагюрската хандбална школа, но в момента са състезателки на други отбори в „А“ РХГ. Трите състезателки  многократно са били шампионки на възраст девойки и жени по плажен хандбал с екипа на Панагюрище. В края на миналата седмица стана ясно, че и други шест панагюркски състезателки ще участват в европейски първенства. Цветелина Пашова, Аделина Футекова, Божидара Карагьозова, Теодора Панова ще участват с националния отбор девоки до 17 години на Европейско първенство по плажен хандбал в гр.Варна, което ще се проведе от  8 до 11 юли.

Катрин Чочева и Ваня Шиндарова ще участват с националния отбор девойки до 19 години на Европейско първенство в Италия.
Oborishte.bg
Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn