Яна Маринова представя своя моноспектакъл „Куци ангели“ в Панагюрище на 19 септември

На 19 септември Яна Маринова ще гостува в Панагюрище с моноспектакъла „Куци ангели”, текст: Владимир Трифонов; режисьор: Георги Михалков; музика: Иван Драголов;
сценография: Георги Михалков. Представлението е от 19:00 часа на сцената на Театър Дом-паметник.

Това е една реално-нереална история за една чувствителна душа с характер, комично-драматичен разказ за опасните граници на човешката самозабрава и последствията от прекрачването им, а по  действията и преживяванията на героинята човек може да си отговори на важни въпроси за „българския преход“:

Героинята Гуглето е художничка, тя се противопоставя на несправедливостите, тя е една родна отмъстителка, така я нарича Георги Михалков, режисьорът. Гуглето с мои думи е обута във вълнени чорапи, вместо в лъскав чоропогащник, тя отказва да се примира с това, че силният по дефолт е силен, без да се съобразяваме с естествения процес на природата, в която всички сме неразривно свързани. Текстът на пиесата не е нов, писан е отдавна, но веднага видях именно този елемент да се отмъщава разумно. Вярвам, че тази политкоректна действителност, която ни залива отвсякъде, е нещо, срещу което всеки човек е необходимо да се изправи, без значение от своята социална роля. Не вярвам в това, че „наведена глава сабя не я сече“.

Насладете се на този комично-драматичен разказ за опасните граници на човешката самозабрава и последствията от прекрачването им.

Билетите са с цени 15 и 18 лева, и се продават Театър Дом-паметник.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn