12-годишните хандбалистки на ХК”Панагюрище” с една победа и една загуба

В неделния ден в зала „Арена Асарел“ при изключително голям зрителски интерес се проведе големият турнир от Зоналното първенство на зона Тракия за момичета 12 год. В първенството участват пет отбора, разделени на две групи. В предишни турнири през есента в едната група играха „Спортист -Кремиковци “ и „Ники спорт-Сливница“ , а в другата група : Панагюрище, Свиленград и Хасково.  В големия турнир на 3 февруари сили премериха отборите от едната група-срещу отборите от другата група. Панагюрските момичета победиха в първата среща Спортист-Кремиковци с 29:9 и загубиха втората среща от Сливница с 13:26./ Да припомним, че през миналата година отбора на Сливница стана шампион на България за 11 год . момичета/. В тази възраст отборите са задължени да играят „лична защита „, и това допринася за повече вкарани голове. След този турнир се оформи следното класиране:
1. Свиленград
2. Сливница
3. Панагюрище
4. Хасково
5. Кремиковци
През пролетния сезон предстоят на всички отбори по два турнира/един малък и един голям/, след което – Зонален финал. Последната фаза е -Държавния финал, който тази година ще бъде в Сливница и отборите, които се класират ще участват.
Отборът на Панагюрище бе в състав: Антония Раленекова, Даная Бобекова, Мария Карабойчева, Силвана Димитрова, Гергана Спасова, Мария Домусчиева, Николета Дюлгярова, Цветелина Делова, Магдалина Шуманова,Станислава Чопаринова, Радина Врагова, Антония Елкина, Любомира Симеонова.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn