12-годишните хандбалистки на ХК „Панагюрище” са първи в зоната си. Женският тим е втори в класирането

Отборът по хандбал на „Панагюрище” на 12-годишни момичета се класира на първо място в зоната след като записа две победи в последния кръг на зоналното първенство, който се проведе на 23 април в Хасково. Панагюрските хандбалистки победиха „Свиленград” с 16:9 и „Сливница” с 16:15. Записаха и една загуба от „Хасково” с 14:9.

Съставът на ХК „Панагюрище”: Дарина Кирилова, Божидара Карагьозова, Аделина Футекова, Цветелина Пашова, Теодора Панова, Габриела Щрангова, Шинка Филипова, Милка Юрукова, Стоеслава Кекова, Ваня Шиндарова, Екатерина Баракова, Габриела Попова, Антония Кроснарова.
От 2 до 4 юни Панагюрище ще бъде домакин на Държавния финал за 12-годишни момичета.
На 22 април Панагюрище бе домакин на последния турнир от „Б“ РХГ жени. С една победа над „Топлика” с 32:21 и една загуба от „Хасково” с 30:24, женският отбор на ХК „Панагюрище” остана на второ място. Мария Маслева е голмайстор с 57 гола и най- добра лява свръзка, а Елена Чолакова е най-добро дясно крило. За „Панагюрище” играха още Радка Ильова, Галя Иванова, Станислава Чакърова, Йорданка Тодорова, Стоянка Коруджиева, Кунка Предьова, Надежда Шилева, Стиляна Добрева, София Пашова, Марина Чардакова, Славка Иванова, Евелин Драганова, Николета Иванова, Катрин Чочева,Йоана Робова.
Следващата проява на ХК „Панагюрище” е Държавният финал за 19г. девойки, който ще се проведе от 28 до 30 април в гр.Хасково.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn