13 жители на община Панагюрище са рожденици на 29-ти февруари

13 жители на община Панагюрище ще празнуват рожден ден на 29 февруари, показа справка в Общинска администрация. От тях 12 човека са от град Панагюрище и 1 от село Попинци, уточниха от отдел „Гражданско състояние”. 4717 са българите, родени на високосния ден 29 февруари. Такава е официалната статистика на националната база данни „Население” в Министерството на регионалното развитие и благоустройството през 2012 година. Това са хора във всички възрасти – от малки деца до старци, които официално празнуват рождените си дни веднъж на четири години. Така повелява календарът. В света родените на високосния 29 февруари са около 4 милиона души.
Да си роден на 29 февруари е особена благословия, отчитат нумеролозите. И причината е следната: това е единственият ден в годината, който е извън времето и пространството, самосиндикален, отличителен, съществуващ едва през 4 години; ден-фантом, призван само за избраници.
Родените на тази дата винаги са отличават с необичайно висока склонност към творчество и изкуството. От тях стават идеални актьори, писатели, музиканти. Тези личности имат съзидателна, възприемчива енергия и силно развито шесто чувство.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn