14-годишните хандбалистки на ХК „Панагюрище” втори в зона Тракия

На 11 и 12 април в гр. Свиленград се проведе зоналният финал по хандбал за 14 год. девойки. От изиграните четири мача отборът на ХК „Панагюрище“ имаше една загуба срещу домакините и три победи срещу отборите на „Хасково“, „Бургас“ и „Сливница“. С равен брой точки -14, са „Панагюрище“ и „Свиленград“, но заради по-лоша голова разлика нашият отбор остана на второто място.
Класиране:
1.СВИЛЕНГРАД
2.ПАНАГЮРИЩЕ
3.СЛИВНИЦА
4.БУРГАС
5.ХАСКОВО
При това класиране панагюрският отбор ще играе квалификация за участие в Държавния финал.
ХК „Панагюрище” игра в състав: Стефани Навущанова-получила приза за най-добър разпределител, Диана Раленекова, Стилиана Кирилова, Паола Червенкова, Донка Бояджиева, Даниела Куртакова,Венета Николова, Деница Реджова, Божидара Карагьозова,Теодора Панова, Аделина Футекова, Дарина Кирилова.

На 19 април ХК „Панагюрище” ще проведе зоналния финал на Ученически игри, където участие ще вземат два панагюрски отбора – на ОУ „20 април”- момичета 5-7 клас и  девойките 8-10 клас на ПГМТМТ.

На 22 април в зала „Арена Асарел” в Панагюрище от 10:30 часа ще се проведе последният турнир на „Б“ РХГ жени с участието на „Хасково“, „Топлика“ и „Панагюрище“.
На 23 април  в Хасково ще играят 12-годишните момичета.
Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn