15 отбора се включиха в първия ден на турнира по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра”.Финалите са в неделя

При изключителен интерес премина първият ден от турнира по футбол за деца и юноши “За малките и голямата игра, организиран от Община Панагюрище, Клуб на привържениците на ЦСКА-Панагюрище, Лео клуб – Панагюрище и Интеракт клуб – Панагюрище.

Спортната надпревара се проведе на помощното игрище на стадион “Орчо войвода”.  Официално турнира откри кметът на община Панагюрище Никола Белишки. Гост на събитието бе и заместник кметът Галина Матанова.

Футболни умения демонстрираха 190 деца и юноши, разделени в 15 отбора от СУ “Нешо Бончев”, ПГИТМТ, ОУ “20 април”, ОУ “Проф. Марин Дринов”, ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци, СУ”Св.св.Кирил и Методий”, гр.Стрелча и НУ”Паисий Хилендарски”, гр.Стрелча. Те бяха разделени в следните възрастови групи: 3-4 клас; 5-6 клас; 7-8 клас.

Резултатите от днешните двубои определиха и финалните срещи, които ще се играят в неделя, 7 октомври.

В първа възрастова група за първото място ще спорят отборите на СУ “Нешо Бончев” и НУ”Паисий Хилендарски”, гр.Стрелча. За трето и четвърто място ще играят ОУ “Проф. Марин Дринов” и ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци.

Във втора възрастова група във футболна битка за първенството ще се впуснат представителите на ОУ “20 април” и СУ “Нешо Бончев”. За трето и четвърто място ще играят  ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци и ОУ “Проф. Марин Дринов”.

В трета възрастова група на финала ще се срещнат отборите на ОУ “20 април” и ПГИТМТ. За трето и четвърто място ще играят  ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци и СУ”Св.св.Кирил и Методий”, гр.Стрелча.

 

Програма за 7 октомври
10:00 – 11:30 – мачове за 3-то и 4-то място във всички възрастови групи
11:30 – 13:30 – Финали във всички възрастови групи
13:30 – Награждаване и закриване на турнира

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn