16 отбора ще участват в Международния детски футболен турнир за купата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище

Шестнадесет футболни отбора от набор 2008 ще вземат участие в Международния детски футболен турнир за купата на „Тракийски хотелиери“ в Панагюрище, който ще се проведе на 20 и 21 май 2019 г. Спортното състезание се организира от „Тракийски хотелиери“ – собственик на Каменград Хотел&СПА в Панагюрище, с домакинството на Парк Хотел Асарел в града, и с подкрепата на Община Панагюрище и Българския футболен съюз. Мачовете ще се играят в продължение на 2 дни по 2 мача, паралелно на зелени терени в града, като жребият за групите ще се тегли на 19 май, в 17 ч. в Парк хотел Асарел.
Чуждите отбори, които ще се съревновават за купата на „Тракийски хотелиери“, са ФК „Вардар“ – Скопие, Академия „Пандев“ от гр. Струмица Македония, „Шутърс“ – Солун, румънският „Университатя“ –Крайова. Те ще си съперничат с нашите ФК „Локомотив“ – София, ФК „Локомотив“ – Пловдив, ФК „Миньор“ – Перник, ФК „Черноморец“ – Бургас, „Лион“ – Пловдив“, ФК „Левски Раковски“, „Оборище“ – Панагюрище, ФК „Национал“ – София и ФК „Левски“ – София. Все още не е приключила окончателната селекция на отборите, като футболни клубове от цялата страна, които имат отбори в набор 2008, могат да изпращат заявки за участие до края на седмицата на office@tsotsorkov.com.

Организаторите на турнира „Тракийски хотелиери“ имат натрупан сериозен опит в организирането на спортни събития за деца, както и в домакинството на професионални спортни прояви. Компанията организира и Международния футболен турнир на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков в града, който набра широка популярност миналата година покрай „Мача на звездите“ с български футболни ветерани от САЩ` 94 и италианските звезди Тото Скилачи и Франко Барези.
„Тракийски хотелиери“ е българска хотелска верига, основана през 2007 година, която управлява 5 хотелски обекта в 4 дестинации в страната – Панагюрище, София, Созопол, кк Боровец.
За повече информация и при въпроси тел. 0878468082.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn