19 са новозаразените с коронавирус лица от община Панагюрище

РЗИ Пазарджик информира за 78 положителни проби за COVID-19. Хоспитализирано е едно лице в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ – Пещера.
Сред новозаразените са 42 жени и 33 мъже, от тях: двама лекари, медицинска сестра, учител и ученик.
Разпределени са:
Жени, на възраст от 29 до 83 години; от град Пазарджик – 13; от село Алеко Константиново – 1, от село Паталеница – 1, от село Главиница – 1, от село Мокрище – 1; от град Пещера – 2, от село Радилово – 1; от град Панагюрище – 7, от село Оборище – 1; от град Стрелча – 1; от град Велинград – 5, от село Дорково – 1; от град Септември – 1, от град Ветрен – 1, от село Бошуля – 1; от село Дъбравите – 1, от село Славовица -1; от село Исперихово – 1.
Мъже, на възраст от 18 до 83 години; от град Пазарджик – 10, от село Ивайло – 1, от село Мало Конаре – 1, от село Главиница – 1, от село Юнаците – 1, от село Паталеница – 1, от село Пищигово – 1; от град Пещера – 1; от град Брацигово – 1; от град Панагюрище – 10, от село Оборище – 1; от град Стрелча – 2; от град Велинград – 4; от село Калугерово – 1.
Починали:
Мъж на 73 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващи сърдечно заболяване и хронично бъбречно заболяване.
Мъж на 81 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващи сърдечно заболяване и хронично чернодробно заболяване.
Мъж на 64 години от село Гелеменово, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващи сърдечно заболяване и захарен диабет.
Мъж на 81 години град Пещера, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ с придружаващо сърдечно заболяване.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn