22 новозаразени с коронавирус от община Панагюрище. 58-годишна панагюрка е починала

РЗИ Пазарджик информира за осемдесет и една положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните хоспитализирани са десет: девет в „МБАЛ-Пазарджик“ и един в МБАЛ „Здраве“ – Пазарджик.

Пробите са на четиридесет и една жени и четиридесет мъже. Новопотвърден е ученик на 16 г. от СУ „В. Левски“ – град Велинград, който е на дистанционно обучение.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 26 до 88 години; От град Пазарджик –  9, от село Ивайло – 1, от село Главиница – 1, от село Мирянци – 1, от село Мало Конаре – 1; от град Панагюрище – 11, от село Оборище – 1; от град Стрелча – 3; от град Септември – 2, от село Ветрен дол – 1; от град Брацигово – 1, от село Розово – 1; от град Белово – 2, от село Момина Клисура – 1; от село Боримечково – 1; от град Пещера – 3; от град Велинград – 1.

Мъже, на възраст от 16 до 88 години; От град Пазарджик – 10, от село Синитово – 1, от село Црънча – 1, от село Юнаците – 1, от село Мало Конаре – 1, от село Главиница – 1; от град Белово – 3; от град Панагюрище – 9, от село Бъта – 1; от град Стрелча – 4; от село Виноградец – 1; от град Велинград – 3; от град Пещера – 1, от село Радилово – 1; от град Брацигово – 1, от село Розово – 1.

Починали са:

* мъж на 76 години от град Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващо сърдечно заболяване.

* мъж на 76 години от град Пазарджик, хоспитализиран в МБАЛ “Здраве“ – Пазарджик.

* жена на 58 години от град Панагюрище, хоспитализирана в МБАЛ „Уни Хоспитал“ с придружаващи артериална хипертония и постоперативен хипотиреоидизъм

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn