25 човека бяха подпомогнати благодарение на инициативата „Купи и дари“. Кампанията продължава

Благодарение на стартиралата на 24-ти март съвместна инициатива на „Лайънс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, на 5- ти април първите 25 човека в затруднено материално положение получиха торбички с хранителни продукти, съобщи президентът на „Лайънс клуб” Веселин Дундаров. Той уточни, че нуждаещите се хора са били определени със съдействието на Социалния патронаж. Следващите пакети ще бъдат доставени до нуждаещите се на 13-ти април. Кампанията ще продължи до 12-ти април.

В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани”  имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Тези продукти се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени на хора в затруднено материално положение чрез социалния патронаж.

„Нека в дните на най-големия християнски празник Възкресение Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хората в нужда!”, призовават инициаторите на благотворителната кампания и изказват благодарност на всички включили се в благородната инициатива.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn