30 човека бяха подпомогнати благодарение на инициативата „Купи и дари“. Кампанията продължава

Благодарение на стартиралата на 9-ти декември съвместна инициатива на „Лайънс клуб”- Панагюрище и верига хранителни магазини „Дани” под надслов „Купи и дари”, днес първите 30 човека в затруднено материално положение получиха торбички с хранителни продукти, съобщи президентът на „Лайънс клуб”- инж. Веселин Дундаров. Той уточни, че нуждаещите се хора са били определени със съдействието на Социалния патронаж. Следващите пакети ще бъдат подготвени на 4-ти януари. Кампанията ще продължи до Атанасовден.

lal3

В рамките на тази акция всички, които пазаруват в магазини „Дани”  имат възможност да купят и дарят хранителен продукт според своите възможности и желание. Тези продукти се събират в определените за целта съдове до касите на магазините, след което ще бъдат пакетирани и разпределени на хора в затруднено материално положение чрез социалния патронаж.

la2

Нека в месеца на най-светлия християнски празник Рождество Христово да отворим сърцата си и да дарим радост и топлина на хората в нужда”, призовават инициаторите на благотворителната кампания и изказват благодарност на всички включили се в благородната инициатива.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn