31-годишна панагюрка е сред новозаразените с коронавирус в област Пазарджик

През последното денонощие за област Пазарджик са потвърдени единайсет положителни проби за коронавирус, съобщават от РЗИ-Пазарджик. Жена на 31 години от град Панагюрище е хоспитализирана в МБАЛ „Уни Хоспитал“ гр. Панагюрище. От община Пазарджик са три положителни резултата, два от град Пазарджик: мъже на 32 и на 55 години, поставени на домашна изолация и жена на 39 години от село Говедаре, също поставена на домашна изолация.

От община Велинград са четири положителни проби. Те са на: мъж от село Грашево на 78 години, жена на 58 години от село Драгиново, двамата хоспитализирани в „МБАЛ-Велинград“; мъж на 61 години от село Драгиново и мъж на 72 години от град Велинград, поставени на домашна изолация.

Жена на 73 години от град Ракитово е хоспитализирана в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“.

От община Белово в „МБАЛ-Пазарджик“ са хоспитализирани: жена на 53 години от село Габровица в Инфекциозно отделение на лечебното заведение и мъж на 65 години от с. Момина клисура в ОАИЛ.

Изпратени на 10.07 са 62 проби за изследване в Национална референтна лаборатория – София, Микробиологична лаборатория – „Уни Хоспитал“, гр. Панагюрище и в Лабораторията по вирусология към ДКЦ „Пълмед“ ЕООД, гр. Пловдив.

Поставени под карантина за деня са 31 лица, а общият брой на лицата под карантина за областта е 1072.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn