4492 подписа бяха събрани в подкрепа на Районен съд-Панагюрище

4492 подписа в подкрепа на Районен съд-Панагюрище бяха събрани за малко повече от четири денонощия, съобщи с пост в профила си в социалната мрежа адв.Петър Мулешков, представител на Инициативния комитет за запазване на Панагюрския съд, и изказа благодарност към жителите на общините Панагюрище и Стрелча за изразената гражданска позиция.

Ето какво написа Мулешков:

„Инициативният комитет за запазване на Панагюрския съд се обръща с благодарност към жителите на градовете Панагюрище и Стрелча, както и на селата Попинци, Левски, Оборище, Поибрене, Сребриново, Елшица, Баня, Бъта, Панагюрски колонии, Блатница, Дюлево, Смилец и Свобода, за навременно изразената гражданска позиция при защитата на Районен съд-Панагюрище.

В социален план бе сътворено едно чудо на обществения ни живот – за малко повече от четири денонощия бяха събрани 4492 (четири хиляди четиристотин деветдесет и два) подписа.

Това е проява на гражданска позиция при изпълнение на патриотичен дълг – към стореното през последните 140 години от Нашия съд, към днешните и бъдещите жители на двете общини.

Потомците на Априлци от 1876 година се оказахте достойни за паметта на дедите си.

А Висшият съдебен съвет – нека решава!

С БЛАГОДАРНОСТ, КЪМ ВСИЧКИ ВАС!“

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn