48 двойки са казали заветното „Да“ в Панагюрище през 2021 година

2021 година също мина под знака на пандемията от ковид. Коронакризата накара хората да се лишат от доста неща, но не и от Любовта. Научиха се да празнуват в тесен семеен кръг при спазване епидемичните мерки.

48 двойки са казали заветното „Да“ пред лицето по гражданското състояние в Панагюрище през 2021 година, съобщи за Oborishte.bg Райна Куруджиева, младши експерт Гражданско състояние и ЕСГРАОН в община Панагюрище. Има и 4 пресъставени акта, което означава , че бракът е сключен в чужбина. Три са били сватбите в селата от общината, по една в Бъта, Елшица и Оборище.

Припомняме, че през 2020 година актовете за брак, сключени в града ни бяха 51, имаше 4 пресъставени акта. Две бяха сватбите в селата от общината, по една в Попинци и Баня.

За мнозина сватбата е едно от най-важните събития в живота. Те искат бракът да бъде единственото събитие в живота, а не повтарящо се събитие. Следователно всеки човек подхожда отговорно не само към избора на спътник, но и към самата организация на тържеството.

Датата на сватбата е от голямо значение – редица експерти смятат, че датата, месецът и годината играят голяма роля за това как ще протече семейният живот на двойката.

Именно такава дата – 22 февруари 2022 година е една от най-подходящите двойките да си кажат заветното „ДА”. Защо ли? Заради комбинацията на цифри – 22.02.2022. Това са така наречените огледални дати. Историята познава много примери на бум на сватбите на такива дни с повтарящите се цифри.

Към момента в Панагюрище само една двойка е избрала за своето сватбено тържество датата 22 февруари 2022 , събщи Куруджиева.

Огледалните дати, според всички астролози, нумеролози и други, се считат за най-късметлийски. В тях има нещо вълшебно. Носят успех във всяко начинание, сбъдват се желания, носят щастие. На тези дати много хора се обвързват с половинката си, като сключват брак, други пускат своя фиш с цифри, за да спечелят печалба от лотарията.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn