За 5 години в „Уни Хоспитал“ са лекувани 80 000 пациенти, извършените операции са над 12 000

Екипът на лечебното заведение получи специално поздравление от управителя д-р Красимира Чачова-Ранчева, която припомни, че на днешния ден през 2016 година се сбъдна една от мечтите на хората от региона – да имат нова модерна болница. „Пожелавам от сърце на всички колеги да продължим заедно да даваме най-доброто от себе си, да преминаваме успешно всички предизвикателства, както досега!“, приветства целия персонал на лечебното заведение д-р Чачова.

Изложба във фоайето на болницата с картини д-р Станислав Бадаланов и акустични изпълнения на китара на д-р Иван Панайотов – и двамата лекари в Спешно отделение, са само част от програмата за празника.

За 5 години в лечебното заведение са лекувани 80 000 пациенти, а извършените операции са над 12 000. „Уни Хоспитал“ уверено се превърна в едно от водещите лечебни заведения в страната и първи избор за пациентите.

Основна цел за екипа на болницата е да предложи най-пълноценна и комплексна грижа за здравето на пациентите – от доказани специалисти, прилагащи най-иновативни методи на лечение с помощта на медицинска техника и апаратура от последно поколение, следвайки мисията на лечебното заведение – Всичко за здравето под един покрив.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn