5 000 лева събра от кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” Ротаракт- Панагюрище

С огромно удоволствие членовете на Ротаракт клуб-Панагюрище съобщават, че сумата, събрана от благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ е в размер на 5 000 лв.

Сумата ще бъде преведена по сметка на Фондация „Искам бебе“ и ще се ползва от една двойка от община Панагюрище, кандидатствала за финансирането в периода 13-27.03.2021 г. на сайта на фондацията. Както вече бе споменато, двойката ще бъде избрана на случаен принцип, чрез жребий, след като изтече периода за кандидатстване и след преглед на документите на всяка двойка от представители на Фондация „Искам бебе“.

От Ротаракт клуб-Панагюрище изразяват безкрайната си благодарност към всички граждани, включили се в кампанията на 7-ми и 8-ми март. В предоставената за целта урна бе събрана сумата от 2250 лв.

Благодарение на „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД и Ротари клуб-Панагюрище, крайната сума, която ще бъде дарена на избраната двойка е в размер на 5000 лв.

Специални благодарности за приноса към успешно реализираната кампания Ротаракторите изказват на Интеракт клуб-Панагюрище, собствениците на магазин за цветя „Сияние“, фирма „Раум-Немигенчев“ СД, г-жа Милица Иванова и г-н Александър Гурари!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn