5.76 лева дневен оклад за лагеруващите на Панагюрски колонии

5.76  лева ще бъде дневната такса за ученик, който ще почива в лагера в село Панагюрски колонии тази година, това реши Общински съвет – Панагюрище на заседанието си в сряда, 27 юни. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците ще ползва същия оклад. От 2013 година храненето на лагеруващите в базата на село Панагюрски колонии се извършва на кетъринг от фирма, определена по Закона за обществените поръчки. Предлаганата храна отговаря на всички изисквания за здравословно хранене на учениците. Храненето е четири пъти на ден, обедното меню е тристепенно, а вечерното – двустепенно. Необходимите средства са планирани в Общинския бюджет, в дейност 333 „Ученически почивни лагери”.

В летния ученически лагер в село Панагюрски колонии тази година ще има четири смени, с продължителност 10 дни.

Общинската база „Ученически лагер” ще отвори врати на 2 юли 2018 година, когато ще започне първата лагерна смяна „Лятна магия сред красотата на българската природа”, която ще е в периода от 2  юли до 11 юли  /включително/. Началник ще бъде г-жа Невенка Врагова – Гоешкова.

 Втората лагерна смяна, която ще бъде в периода 16 – 25 юли /включително/ е с наименование „Заедно да станем по-добри сред природата”, с началник г-жа Румяна Серетлиева.

 Трета смяна в общинската база „Ученически лагер”, село Панагюрски колонии ще се проведе от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде г-жа Стоянка Ракова. Мотото е „Природата – наш дом”. 

 Четвърта лагерна смяна „Спортна академия в планината” ще бъде в периода  13 август – 22 август /включително/. Програмата е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.

Броят на лагеруващите във всяка от смените е до 50 /петдесет/.

Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите – в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище, всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа, като за първа лагерна смяна започва от днес, 28 юни 2018 година, а за останалите смени – от 2 юли 2018 година.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn