55 човека от община Панагюрище бяха подпомогнати с хранителни продукти с инициативата „Купи и Дари“

55 човека в затруднено и тежко материално положение бяха подпомогнати с благотворителната инициатива „Купи и Дари“, проведена съвместно от „Лайънс клуб“ Панагюрище и верига хранителни супермаркети „Дани“ в периода от 9-ти декември 2017 до 4-ти януари 2018 г., съобщи президентът на клуба Веселин Дундаров. В акцията можеше да се включи, всеки който пожелае като закупи хранителни продукти и ги остави на специално обособените места в супермаркети „Дани“.

Кампанията се провежда за трета поредна година и се превърна в традиционна за панагюрския „Лайънс клуб“. Тазгодишната акция се проведе на два етапа – първи до 22-ри декември, като със събраните продукти бяха подпомогнати 30 човека и втори до 4- ти януари 2018г., като с хранителните продукти бяха направени 25 торбички за хора в нужда.

„Лайънс клуб”- Панагюрище и ръководството на веригата хранителни супермаркети „ДАНИ“ благодарят на всички граждани на град Панагюрище за подкрепата, която оказаха по време на поредната съвместната благотворителна инициатива „Купи и Дари“, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

„ Изказваме и нашата благодарност на служителите от звено „Домашен социален патронаж“ на Община Панагюрище, с помощта на които продуктите достигнаха до хората в затруднено положение. Благодарим, че отворихте сърцата си за да дарим радост и топлина на хората в нужда. НИЕ СЛУЖИМ!”, споделят панагюрските лъвове.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn