6 редовни заседания и 91 решения на Общински съвет-Панагюрище за второто полугодие на 2020 г.

6 редовни заседания е провел Общински съвет-Панагюрище за периода от 01.07.2020г. до 31.12.2020г., показа отчетът за дейността на местния парламент за посочения период, направен от председателя Христо Калоянов пред общинските съветници на заседанието им на 18 февруари. Разгледани и приети са 91 решения.

Проведени са 72 заседания на постоянните комисии. В това число „Бюджет и икономика на общината” – 17, „Териториално и селищно устройство” – 17, „Образование, култура, младежки дейности и спорт” – 16, „Екология, туризъм, селско и горско стопанство” – 12, „Здравеопазване и социална политика” – 4 и „Местно самоуправление и законност” – 6 заседания.
През отчетения период няма оспорени и върнати решения на Общински съвет-Панагюрище от страна на областния управител на област Пазарджик и на Районния прокурор на гр. Панагюрище, подчерта в заключение председателят на местния парламент Христо Калоянов.

Председателят на местния парламент Христо Калоянов изказа благодарност на кметския екип и служителите от Общинска администрация за доброто взаимодействие с Общински съвет, на всички общински съветници за положените усилия.

Кметът Никола Белишки от своя страна благодари за дадената добра оценка и на местните парламентаристи за експедитивността, с която са разглеждали всички предложения за решения от страна на администрацията. „Сигурен съм, че доброто взаимодействие ще продължи и занапред, за да можем да удовлетворяваме исканията и интересите на жителите на община Панагюрище“, каза кметът Белишки.

Отчета за работата на Общински съвет –Панагюрище за второто полугодие на 2020 г. и Плана за работата на местния парламент за първото полугодие на 20201г. бяха приети единодушно от общинските съветници.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn