7 ученици от СУ „Нешо Бончев“ управляваха за ден МБАЛ „Уни Хоспитал“ по повод 7-та годишнина на болницата

Екипът на МБАЛ „Уни Хоспитал“ отбеляза 7 години от официалното откриване на лечебното заведение. Управителят на болницата д-р Явор Дренски приветства медицинските екипи с висока оценка и благодарност за работата им: Благодаря на всеки един от Вас за Вашия висок професионализъм и всекидневна посветеност на опазването на живота и битката за здравето и качеството на живот на пациентите, които ни избраха и ни се довериха в своите най-трудни и тежки моменти“.

В празничния ден управлението на „Уни Хоспитал“ бе в ръцете на единадесетокласници от СУ „Нешо Бончев“. Управител за 1 ден на лечебното заведение стана Христо Кръстев. С работата на прокуриста и директор „Лечебна дейност и качество“ д-р Ангел Проданов отблизо се запозна Таня Узунова.

Д-р Румяна Вълкова показа какво е да си директор „Административна дейност и човешки ресурси“ на Кирил Павлов. В спецификата на работата на финансовия директор на болницата Николай Господинов навлезе Лъчезар Чонков.

Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология, сподели част от професионалното си ежедневие с Йоана Кукова, а д-р Захари Захариев, началник на Отделението по лъчелечение разказа повече за дейността си на Габриела Щрангова.

Петя Пупекова остана впечатлена от работата на анестезиолога, която ѝ показа д-р Дончо Ташков, ръководител на донорската програма в болницата и лекар в Отделението по анестезиология и интензивно лечение.

В знак на доброто сътрудничество между училището и лечебното заведение д-р Дренски връчи почетния знак на болницата на г-жа Веска Барова, директор на учебното заведение.

Мениджърският екип на „Уни Хоспитал“ пожела на тийнейджърите да бъдат сред онези млади хора, които вдъхновяват и са пример за връстниците си.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn