David Guetta и Showtek пускат парчето ‘Sun Goes Down’

David Guetta представи Sun Goes Down‘‘ – петият сингъл от последния албум на музиканта, ’’Listen’’.

Продуциран заедно с дългогодишните му сътрудници Showtek, които се присъединиха към David за експлозивните му клубни парчета Bad“ през 2014 г. Sun Goes Down” включва и канадската регефюжън банда Magic!, която оглави класациите в седем страни със своят сингъл от 2014 Rude’’, както и холандската певица Sonny Wilson. Изградена върху забележителната способност на David да произвежда големи клубни записи, които покоряват класациите за сингли по целия свят, това е песен, която да надгражда върху кросоувър успеха на „Bad“, сингъл, който е продаден в над 1 милион копия и се гордее с 364 милиона гледания в YouTube към днешна дата.

Точно за летния сезон, ’’Sun Goes Down’’ включва ярко реге звучене, представено от тропически барабани и повдигащите духа рага вокали на Wilson. Заедно с това, парчето запазва цялата денс енергия на David и Showtek. Песента обещава да бъде сензация в клубовете, но показва и артистичната страна на албума ’’Listen’’, който вече се е утвъртил като хит в световните класации.

David Guetta продължава да бъде най-влиятелният и завършен музикант на електронната сцена, доказвайки го с първото място на албума ’’Listen’’ в цели 75 държави, сингълът му ’’Lovers On The Sun’’ ft. Sam Martin, който му печели сингъл №1 за седми път във Великобритания, официалният клип на ’’Dangerous’’, който събира над милион преглеждания за по-малко от два дни и платиненият в Щатите ’’Hey Mama’’ ft. Nicki Minaj & Afrojack.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn