Milan Academy Junior Camp Bulgaria стартира кампанията за 2019 година. Панагюрище ще бъде домакин на първия лагер през юни

За осма поредна година организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria дадоха старт на кампанията за 2019 година.

В присъствието на деца, родители и журналисти,  на официална пресконференция в столичния хотел „Земята и хората“, най-авторитетния и голям детски футболен форум в България обяви имената на шест деца, които са участвали в лагерите през 2018г. и след броени дни ще заминат на базата във Висмара, за да участват в Milan Camp Day заедно със своите връстници от цял свят.  Избраните деца са Стивън Горинов, Калоян Иванов, Филип Тумбалов, Алекс Божилов, Димитър Димитров и Франческо Калия.

Специално за събитието, за да обяви иманата на децата и да предаде за пореден път високата оценка на Milan Academyна г-н Ивайло Рачев и българския екип, в София пристигна един от най-авторитетните треньори от Академията от Милано г-н Вирио Перели.

Своята подкрепа за Milan Academy Junior Camp Bulgaria заявиха в своите изявления и вице посланика на Италия в България г-н Франческо Калдероли и президента на Италианската търговска камара в България г-н Марко Монтеки.

Сред официалните лица бе и г-н Георги Маринов – президент на ОФК Несебър, който заедно с г-н Николай Димитров, кмет на община Несебър, за втора поредна година ще  бъдат домакини на събитието в морския град.

За първи път през 2019 г, от 24 до 29 юни Община Панагюрище и „Тракийски хотелиери“ ще отворят вратите на възрожденския град, за да посрещнат първия за годината  Milan Academy Junior Camp.

В разгара на морския сезон, инициативата ще продължи в град Несебър с два лагера – от 2-ри  до 7-ми юли и от 6-ти о 11-ти август на базата на ОФК Несебър на входа на  Слънчев бряг.

Milan Academy Junior Camp Bulgariaе част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в трите предстоящи издания, организаторите от Milan Academy Junior Camp Bulgaria очакват повече от 350 деца от България, Русия, Украйна и Балканите.

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn