Robin Schulz пусна забавно видео към новия си сингъл “Sugar”

След като преди повече от седмица Robin Schulz пусна новия си сингъл “Sugar” (feat. Francesco Yates) в Щатите през Big Beat Records, на 24-ти юли дийп хаус диджеят разкри и доста забавния му видео компаньон. Клипът проследява действията на луд полицай, който не може да спре да танцува на песента на Schulz, докато изпълнява служебните си задължения. Резултатът е изключително весело видео, което неминуемо заразява всеки зрител с желание за танци. Клипът към “Sugar” на Robin Schulz може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=bvC_0foemLY&index=42&list=PLQvZgUcxxA49n_tCw6tlCpjbtjQC7dXDU

Парчето “Sugar” е част от втория студиен албум на диджея, озаглавен отново “Sugar” и очакван на пазара през септември. Новият запис е продължение на дебюта му от 2014 “Prayer„, затвърдил го като международна звезда със серия от хитове, сред които “Prayer In C”.

Prayer In C” донесе първо място на Robin Schulz в iTunes в 40 държави и оглави националните класации за сингли в 17 страни. Номер 1 ремиксът му на “Waves” пък спечели на диджея номинация за Grammy. Schulz е първият немски артист, който става номер 1 в Shazam, и също така е притежател на най-успешния немски YouTube канал, събрал над 330 милиона преглеждания. Повече подробности около новия албум на Robin “Sugar” предстоят да бъдат разкрити.

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn