Tанцьорите от ФНТ „Средногорска жарава“ станаха част от новите видеоклипове на народния изпълнител Васил Вълканов

Tанцьорите от ФНТ „Средногорска жарава“-гр. Панагюрище, с ръководител Татяна Длъгнекова станаха част от новите видеоклипове с македонски песни на народния изпълнител Васил Вълканов.

klip valkanov

На 3 и 4 юни Вълканов засне песните от новият си музикален проект “Живея, за да пея” в емблематичната Копривщица, съобщи  planeta.tv. Изборът отново бе направен благодарение на изключителното гостоприемство на Община Копривщица в лицето на кмета г-н Герданов, както и неповторимият дух на възрожденския град. Заснети бяха шест македонски песни, като две от тях са дуетни – едната с чаровната и талантлива певица Валя, а другата с известната и емблематична за Ансамбъл “Пирин” певица Надка Вълчанова. Прогнозите за лошо време не попречиха  на екипа на режисьора Петьо Картулев да заснеме различни и красиви гледки от Копривщица и околностите.

klip valkanov1

Васил Вълканов отново заложи за хореографията на своите приятели от ФНТ “Средногорска Жарава” от Панагюрище. Много настроение, красота и прекрасна атмосфера очаква зрителите на телевизия “Планета Фолк” в новите фолклорни видеоклипове на Васил Вълканов, които това лято ще се появят на телевизионния екран.

VASIL2016060911

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn